Elisa Oy

Asiakkuus- ja myyntineuvottelija, Elisa

Asiakkuus- ja myyntineuvottelija, Elisa

Mietitkö alan vaihtoa tai myyjänä uutta potkua nykyiselle urallesi? Etsitkö vakituista työpaikkaa, josta saa hyvää palkkaa?

Enia Oy on Saunalahden tuotteiden ja Elisan elämyksellisten palveluiden myyntiin keskittynyt Elisan tytäryhtiö (100 % osa Elisaa). Myyntineuvottelijan työssä vastaat tehtäväkierron kautta Saunalahden ja Elisan eri palveluiden myynnistä kuluttaja-asiakkaille.

Tarjoamme Sinulle:

- Kokopäiväinen, vakituinen työsuhde (32,5h - 37,5h / vk)
- ICT-alan työehtosopimuksen mukainen takuupalkka ja reilut myyntibonukset (tes tuntipalkka + provisio).
- Säännölliset työajat joiden ansiosta työsi ei tule vapaa-aikasi tielle (päivätyö, ei pakollisia ilta tai viikonlopputöitä) ja joilla turvaat taloutesi.
- Rahanarvoiset työsuhde-edut, kuten puhelinetu ja henkilökunta-alennukset.
- Mahdollisuus myös oppisopimusopiskeluun työsuhteen rinnalla

Ennen kaikkea tarjoamme mielekästä myyntityötä ja tuotteet, joilla onnistut varmasti: Saunalahti ja Elisa ovat Suomen tunnetuimpia brändejä ja tuotteemme ovat alan edelläkävijöitä, joten meillä et myy hiekkaa Saharaan.

Myyntityö voi usein olla varsinaista hakuammuntaa mutta meillä näin ei ole sillä käytössäsi ovat valmiit, tarkkaan mietityt kohderyhmät. Et siis joudu arvailemaan kuka voisi olla potentiaalinen asiakas, vaan soitat valmiiksi valituille asiakkaille joille tarjoamasi palvelut ovat todennäköisemmin ajankohtaisia. Valtaosa soitoista kohdistuu lisäksi nykyisille asiakkaillemme joiden jo olemassa olevia palveluita pääset päivittämään vielä entistäkin parempiin.

Työtä tehdään viihtyisissä toimitiloissa Kouvolan keskustassa, joten töihin on aina helppo tulla. Tämän takaa myös huippu työporukka, sillä meillä on tiimi johon on takuullla helppo littyä ja jossa on varmasti helppo viihtyä. Työntekijöiltämme kysyttäessä parasta Eniassa onkin maailman parhaat työkaverit – tätä työtä ei tehdä yksin, vaan tiiminä!

Sinulta odotamme:

- Puhut sujuvaa Suomea ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.
- Olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja valmis oppimaan uutta.
- Haluat olla hyvä työssäsi ja vaikuttaa palkkaasi myös omalla työpanoksellasi.
- Olet tiimipelaaja, joka välittää myös tiimin yhteistä tavoitteista.
- Olet vähintään 18 - vuotias.

Arvostamme aiempaa myyntikokemusta (esim. puhelinmyyjä, ständimyyjä, myymälämyyjä, asiakaspalvelija), mutta huomioimme yhtä lailla myös alalle vasta pyrkivät hakijat. Uskomme nimittäin, että myyntityössä persoona on cv:tä tärkeämpää ja kun asenne on kohdillaan, niin kaiken muun voi oppia (tehtäviin saa kattavan palkallisen koulutuksen).

Jos siis etsit vakituista työsuhdetta järkevin viikkotyötunnein ja haluat tehdä mielekästä myyntityötä osana mukavaa työporukkaa, luit juuri oikean ilmoituksen. 

Kiinnostuitko avoimesta työtehtävästä?

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Täytä työnhakulomake nettisivuillamme, niin olet mukana haussa!

Lisätietoa työpaikasta antaa arkisin kello 10-16 Ari Aalto, puh. 045 2627 845.

Enia Oy on 100 prosenttisesti Elisan omistama telemarkkinointiyritys ja osa Elisaa. Toimimme 13 paikkakunnalla ympäri Suomen ja vuosien kokemus telemarkkinoinnista on tehnyt meistä paitsi vakaan työllistäjän, myös oman alamme erityisosaajan. Tavoitteenamme onkin aina olla oman alamme edelläkävijä paitsi myynti- ja asiakaspalvelutaitojemme puolesta, myös työnantajana. Olemme ASML nimeämä Reilu Työnantaja ja lisäksi valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Elisa konsernin mukana 2017 - uskomme vakaasti olevamme Suomen paras puhelinmyynti – työpaikka. 

Hakuaika alkaa: 23.08.2017 15:00 Hakuaika päättyy: 24.09.2017 23:00
Luokittelu
Kaupunki