Elisa Oy

Asiakasneuvottelija, Elisa/Enia

Asiakasneuvottelija, Elisa/Enia

 

Elisa etsii tytäryhtiöönsä uusia asiakasedustajia mielenkiintoisiin myyntiprojekteihin. Tehtävässäsi pidät huolen nykyisten asiakkaiden asiakastyytyväisyydestä ja olet yhteydessä potentiaalisiin uusiin asiakkaisiin.

Asiakasedustajan työssä olet yhtiömme ääni. Mikäli olet kiinnostunut asiakaspalvelusta ja hyvän palvelukokemuksen luomisesta, tämä työ on tehty sinulle. Tueksesi saat kokeneiden kollegoiden ja esimiesten tuen, sekä jatkuvan koulutuksen.

Mitä tarjoamme:

- Kokopäiväisen, vakituisen työsuhteen (32,5 - 37,5)

- ICT-alan työehtosopimuksen mukainen takuupalkka ja reilut myyntibonukset (tes tuntipalkka + provisio)

- Säännölliset työajat joiden ansiosta työsi ei tule vapaa-aikasi tielle.

- Rahanarvoiset työsuhde-edut, kuten puhelinetu ja henkilökunta-alennukset.

 

Ennen kaikkea tarjoamme mielekästä myyntityötä ja tuotteet, joilla onnistut varmasti: Saunalahti ja Elisa ovat Suomen tunnetuimpia brändejä ja tuotteemme ovat alan edelläkävijöitä, joten meillä et myy hiekkaa Saharaan. Toki työntekijämme arvostavat myös hyvää palkkiotasoa ja keskimäärin meillä ansaittiinkin n. 19€/h (2016).

Työtä tehdään viihtyisissä toimitiloissa aivan keskustassa, joten töihin on aina helppo tulla. Tämän takaa myös huippu työporukka. Työntekijöiltämme kysyttäessä parasta Eniassa onkin maailman parhaat työkaverit – tätä työtä ei tehdä yksin, vaan tiiminä!

 

Sinulta odotamme:

- Puhut sujuvaa Suomea ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.
- Olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja valmis oppimaan uutta.
- Haluat olla hyvä työssäsi ja vaikuttaa palkkaasi myös omalla työpanoksellasi.
- Olet tiimipelaaja, joka välittää myös tiimin yhteistä tavoitteista.
- Olet vähintään 18 - vuotias.

Jos siis etsit vakituista työsuhdetta järkevin viikkotyötunnein ja haluat tehdä mielekästä myyntityötä osana mukavaa työporukkaa, luit juuri oikean ilmoituksen. 

Kiinnostuitko avoimesta työtehtävästä?

Täytä työnhakulomake nettisivuillamme, niin olet mukana haussa!

Lisätietoa työpaikasta antaa arkisin kello 10-16 Jarkko Kuure, puh. 045 149 8202.

Enia Oy on 100 prosenttisesti Elisan omistama telemarkkinointiyritys ja osa Elisaa. Toimimme 13 paikkakunnalla ympäri Suomen ja vuosien kokemus telemarkkinoinnista on tehnyt meistä paitsi vakaan työllistäjän, myös oman alamme erityisosaajan. Tavoitteenamme onkin aina olla oman alamme edelläkävijä paitsi myynti- ja asiakaspalvelutaitojemme puolesta, myös työnantajana. Olemme ASML nimeämä Reilu Työnantaja ja lisäksi valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Elisa konsernin mukana 2017 - uskomme vakaasti olevamme Suomen paras puhelinmyynti – työpaikka.  

 

Hakuaika alkaa: 23.08.2017 15:00 Hakuaika päättyy: 24.09.2017 23:00
Luokittelu
Kaupunki